Naše trenutne promocije

 • 3.000 RSD FREEBET - Euroleague & FA Cup
  Uradi depozit min 1.000 RSD u periodu dok je promocija aktivna. Kladi se sa barem 700 RSD na bilo koji meč Euroleague ili FA Cup-a (Kvota>=1.70) i dobijaš freebet u visini tvog uloga na tiketu!

  Uslovi:

  1. Uradi depozit od min 1.000 RSD, u periodu dok je promocija aktivna. Kladi se sa barem 700 RSD (Pravi novac - Singl - Pre početka meča ili Uživo - Kvota>=1.70) na bilo koji meč Euroleague ili FA Cup-a, i dobijaš freebet u visni svog uloga na tiketu! Maksimalan iznos freebet-a 3.000 RSD! 2. Prihvati učešće u ovoj ponudi na svom tiketu.    3. Ova ponuda je važeća u periodu 26/01/2023 17:00 do 29/01/2023 19:30. 4. Ponuda je važeća jedino ako je odigrana u naznačenom periodu. 5. Freebet će biti dostupan nakon zatvaranja tiketa, ukoliko su ispunjeni svi uslovi promocije, npr. ako je opklada poništena i ulog refundiran, nećete dobiti freebet. 6. Freebet se može iskoristiti u narednih 7 dana. 7. Freebet je podložan odredbama i uslovima za freebet.
 • BetBooster - Uvećaj svoj dobitak do maksimuma!

  Iskoristi BetBooster ponudu i uvećaj svoj dobitak!

  Kako? Veoma je lako! Samo je potrebno da pratiš zadate uslove prilikom postavljanja opklade i otključaćeš odgovarajuću BetBooster ponudu.

 • MegaBet - Više parova na tiketu = Veće kvote

  Zahvaljujući MegaBet-u možeš da ostvariš neverovatne kvote!

  Isprobaj MegaBet, najjednostavniji način da uvećaš svoj dobitak. Dodaj opklade na tiket i videćeš kako se kvote uvećavaju i daju ti znatno veću ukupnu kvotu!
 • CASH OUT - Isplati u bilo kom trenutku!

  Kontroliši svoje opklade i pobedi uz Cash Out! 

  Koliko puta ti se desilo da ti opkladu obori poslednji par na tiketu u 90 minutu?
  Sada je sa time gotovo! Uz Circus Cash Out možeš isplatiti dobitak u potpunosti ili delimično i pre nego su svi izabrani događaji na tiketu završeni!
  Funkcija Cash Out dostupna je za opklade postavljene pre početka meča kao i za uživo postavljene opklade i dostupna je za singl i multi tikete.

  Mečevi i marketi na kojima je opcija Cash Out dostupna obeleženi su simbolom C←.


  Uživaj u sportskom klađenju jer za tvoj tiket važe tvoja pravila!