JAKO I SVAKOME! CIRCUS POKLANJA FREESPINOVE SVIMA!

Pokaži svoje umeće, šutiraj penale uz Mundijalski PENALTY STRIKER!

Na dan otvaranja prvenstva, ali i svaki put kada igra Srbija, Circus te na naznačenoj igri časti besplatnim spinovima u čast naših "Orlova"!
Dobitak je zagarantovan, na tebi je koliko ćeš biti uspešan!

Penalty Striker je bonus igra u kojoj kada uđeš u navedeni slot, šutiraš penale i spram svog umeća možeš da osvojiš do 100 besplatnih spinova. Možda se Mijatova prečka još uvek trese, ali tvoj šut ti garantovano donosi "pogodak"!

Novi Penalty Striker je u petak 02/12/22, od 19:00 do 22:59, svaki registrovani igrač koji uđe u NetEnt igru Jumanji osvaja Penalty Striker!

Pravila promocije:
  • Freespin-ovi su besplatne bonus runde koje ti omogućavaju da osvojiš velike dobitke bez ulaganja sopstvenog novca.
  • Freespin-ovi će biti dostupni svim igračima koji su u promotivnom periodu ušli u igru na kojoj se nalazi Penalty Striker bonus funkcija.
  • Rok da iskoristiš osvojene Freespin-ove je do 23:59 istog dana kada si ih osvojio.
  • Ukoliko u igru uđeš sa pravim novcem na nalogu, sav dobitak osvojen Freespin-ovima se isplaćuje u pravom novcu.
  • Ukoliko u igru uđeš sa bonus novcem, sav dobitak osvojen Freespin-ovima se konvertuje u bonus novac i podlagaće pravilima proigravanja.
  • Ova ponuda važi jednom po igraču, uređaju, IP adresi....
  • Igrači koji nisu imali uplatu na sajtu će moći da izvrše samo jednu isplatu dobitaka koji su proizašli iz Penalty Striker promocija. Konkretno, ukoliko ste već imali isplatu od dobitaka ostvarenih na jednom od Penalty Striker-a ili septembarskih Euroslot Super Shooter-a i niste imali uplatu nakon toga, nećete moći da isplatite eventualni dobitak koji ste ostvarili nakon nove Penalty Striker promocije.
  • Circusbet.rs zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.
  • U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme nagradu, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.
  • Ukoliko igrači preduzimaju mere, strategije, ili na bilo koji drugi način, po mišljenju Circus-a, zloupotrebljavaju promociju, zadržavamo pravo da proglasimo promociju nevažećom u odnosu na igrača koji vrši zlonamerno ponašanje.