Ovaj vebsajt koristi kolačiće(cookies) kako bi Vam olakšao i poboljšao korisničko iskustvo.
Daljim korišćenjem sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više informacija možete naći klikom ovde.
OK

IAKO SRBIJA VIŠE NE IGRA, CIRCUS SVIMA POKLANJA DO 50 SPINOVA!

Pokaži svoje umeće, šutiraj slobodna bacanja uz EuroSlot SUPER SHOOTER!

Super Shooter je bonus igra u kojoj kada uđeš u naznačenu slot igru, šutiraš na koš i spram svog umeća možeš da osvojiš do 50 besplatnih spinova. Dobitak je zagarantovan, na tebi je koliko ćeš biti uspešan!

Poslednji Super Shooter je u nedelju 18/09/2022, od 18:00 do 20:59, svaki registrovani igrač koji uđe u NetEnt igru Pyramid osvaja Super Shooter! Požuri, priključi se Circus košarkaškom timu!

Pravila promocije:
  • Freespin-ovi su besplatne bonus runde koje ti omogućavaju da osvojiš velike dobitke bez ulaganja sopstvenog novca.
  • Freespin-ovi će biti dostupni svim igračima koji su u promotivnom periodu ušli u igru na koj se nalazi Super Shooter bonus funkcija.
  • Rok da iskoristite osvojene Freespin-ove je do 23:59 istog dana kada ste ih osvojili.
  • Ukoliko u igru uđeš sa pravim novcem na nalogu, sav dobitak osvojen Freespin-ovima se isplaćuje u pravom novcu.
  • Ukoliko u igru uđeš sa bonus novcem, sav dobitak osvojen Freespin-ovima se konvertuje u bonus novac i podlagaće pravilima proigravanja.
  • Ova ponuda važi jednom po igraču, uređaju, IP adresi....
  • Igrači koji nisu imali uplatu na sajtu će moći da izvrše samo jednu isplatu dobitaka koji su proizašli iz Super Shooter promocija. Konkretno, ukoliko ste već imali isplatu od dobitaka ostvarenih na jednom od Super Shooter-a i niste imali uplatu nakon toga, nećete moći da isplatite eventualni dobitak koji ste ostvarili nakon nove Super Shooter promocije.
  • Circusbet.rs zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.
  • U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme nagradu, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.
  • Ukoliko igrači preduzimaju mere, strategije, ili na bilo koji drugi način, po mišljenju Circus-a, zloupotrebljavaju promociju, zadržavamo pravo da proglasimo promociju nevažećom u odnosu na igrača koji vrši zlonamerno ponašanje.
Moja adresa e-pošte
Molimo Vas da unesete tačnu mejl adresu
Ne možete da se setite koja adresa e-pošte je povezana s vašim nalogom ? Obratite se našem timu za korisničku podršku.
Odredbe i uslovi

Naša pravila priređivanja su izmenjena. Morate se saglasiti sa njima kako biste nastavili sa igrom.