MEGA SPORTSKI VIKEND NA CIRCUSU!

Od petka 27/01 do nedelje 29/01, vikend će biti prepun sportskih poslastica, biće teško odlučiti se šta pre pratiti. Fudbal, košarka, rukomet, tenis, sudar titana iz dana u dan!

Đoković i večiti derbi

Počećemo od lokalnih učesnika, Novak Đoković će igrati polufinale Australian Open-a u petak i nadamo se, plasirati u finale koje će se igrati u nedelju. Drugi evropski derbi između Partizana i Crvene zvezde u Evroligi, da li će crno-beli moći da odnesu pobedu u grotlu Pionira?

Svetsko prvenstvo u rukometu

Svetsko prvenstvo u rukometu je u završnoj fazi, u nedelju nas očekuje finale gde će se za zlatnu medalju i titulu najboljeg na svetu boriti bolji iz polufinalnih duela Španija - Danska i Francuska - Švedska.

Fudbal, fudbal, fudbal!

Četvrta runda FA Kupa počinje derbijem između Mančester Sitija i Arsenala koji se igra u petak, a tu su i derbiji Serie A Lacio - Fiorentina i Napoli - Roma, kao i derbi Bundeslige Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund...

A Circus je rešio da dodatno začini ovaj sportski vikend i svim novoregistrovanim igračima da poseban poklon:

GRATIS BONUS OD 1.000 RSD ILI FREEBET OD 500 RSD!

Ovo je idealna prilika da isprobaš naše igre ili postaviš opklade na omiljene sportske događaje!

Uslovi promocije:
  • Igrači koji u periodu od petka 27/01/23 do nedelje 29/01/23 kreiraju nalog na sajtu i prođu proces verifikacije naloga, mogu birati specijalni registracioni bonus od 1.000 RSD ili registracioni Freebet od 500 RSD.
  • Da bi ostvario pravo na specijalni registracioni bonus, igrač mora nakon kreiranja naloga poslati fotografiju identifikacionog dokumenta (prednja i zadnja strana lične karte) za verifikaciju podataka naloga. To može poslati direktno putem live chat opcije ili kontaktiranjem korisničke podrške na mejl [email protected] U istoj poruci igrač se može odmah izjasniti koju od dve ponude želi da mu bude dodeljena nakon verifikacije.
  • Maksimalni iznos za isplatu od specijalnog registracionog bonusa je 5.000 RSD. Ukoliko igrač nakon potpunog proigravanja bonusa ostvari dobitke veće od ovog iznosa, moći će da isplati maksimalno 5.000 RSD dok će ostatak sredstava biti uklonjen sa naloga. Ista pravila važe i za dobitke ostvarene pomoću Freebet-a.
  • Igrač može imati samo jedan nalog na svoje ime i može ostvariti pravo samo na jedan specijalni registracioni poklon.
  • Dozvoljen je jedan nalog po uređaju, IP adresi, domaćinstvu..
  • Bonus sredstva podležu pravilima proigravanja. Detalje o proigravanju bonusa možete videti na stranici Bonus i Freebet.
  • Circus zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu promociju u celini ili jednim delom.
  • U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme nagradu, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.
  • Ukoliko igrači preduzimaju strategije, ili na bilo koji način, po mišljenju Circus-a zloupotrebljavaju promociju, zadržavamo pravo da proglasimo turnir nevažećim u odnosu na igrača koji vrši zloupotrebu.

A za igrače koji su već dugo sa nama, od petka 27/01 od 00:00 do nedelje u 23:59 Circus daje novu vikend bonus ponudu koja donosi bonus od 30% do 10.000 RSD ili do 5.000 RSD u Freebetovima uz narednu uplatu!