Naše trenutne promocije

 • OSVOJI 10.000 RSD BONUS DOBRODOŠLICE!
  Ako još uvek nisi igrao na Circus-u sada je pravo vreme za to! 
   
  Iskoristi jedinstvenu ponudu uz prvi depozit: 100% BONUS DO 10.000 RSD

  Dupliraj svoji prvu uplatu i zabavi se uz preko 800 najboljih igara.
   
  Ovaj ponuda važi samo jednom po igraču prilikom prvog depozita. Bonus novac je podložan pravilima proigravanja, detalje možete pronaći na stranici BONUS I FREEBET. Naši bonusi nisu kumulativni.  
 • HAPPY DAILY BONUS
  Uvećaj svoju uplatu svakog ponedeljka i srede!

  Uvećaj svoju narednu uplatu uz bonus od 20% do 20.000 RSD!

  Od 00:00 do 23:59 uzmi novi bonus uz narednu uplatu i uživaj u svojim omiljenim igrama!

  Bonus novac podleže pravilima proigravanja. 

 • CIRCUS PREDSTAVLJA IGRU NEDELJE!

  Svake nedelje ispuni uslove promocije, igraj navedenu igru i možeš da očekuješ nagradu!

  20% CASHBACK DO 10.000 RSD!

  Započni avanturu uz cashback slot igru!

 • CIRCUS NASTAVLJA SA TURNIRIMA!

  Svakog utorka i četvrtka!

  50.000 RSD -  10 DOBITNIKA - SPECIJALNE BONUS NAGRADE!

  Uživaj u našim novim, dnevnim turnirima i takmiči se za glavnu nagradu!

 • ISPUNI SVOJE ŽELJE, OSVOJI JACKPOT!
  Preko 1.500.000 RSD!
  Na Circus-u vaša sreća je naš posao, pa smo se potrudili da snovi itekako budu ostvarivi. Ništa te ne sprečava da isprobaš sreću i daš sebi šansu da baš ti budeš naš sledeći JACKPOT dobitnik!

  Trenutno su aktivni razni jackpot-ovi na Amusnet Interactive, FAZI, Gaming1 games, Greentube and Microgaming sa različitim nivoima, ukupne vrednosti PREKO 1.500.000 DINARA. 


  Zato zavrtite rilove, jer ko nije probao ne može ni da dobije!
 • 2.000 RSD FREEBET - EURO2024 (Kvalifikacije)
  Uradi depozit min 1.500 RSD u periodu dok je promocija aktivna. Kladi se uživo sa barem 800 RSD na bilo koji meč kvalifikacija za EURO2024 (Kvota>=1.90) i dobijaš freebet u visini tvog uloga na tiketu!

  Uslovi:

  1. Uradi depozit od min 1.500 RSD, u periodu dok je promocija aktivna. Kladi se uživo sa barem 800 RSD (Pravi novac - Singl - Uživo - Kvota>=1.90) na bilo koji meč kvalifikacija za EURO2024, i dobijaš freebet u visni svog uloga na tiketu! Maksimalan iznos freebet-a 2.000 RSD! 2. Prihvati učešće u ovoj ponudi na svom tiketu.    3. Ova ponuda je važeća u periodu 23/03/2023 14:00 do 28/03/2023 23:00. 4. Ponuda je važeća jedino ako je odigrana u naznačenom periodu. 5. Freebet će biti dostupan nakon zatvaranja tiketa, ukoliko su ispunjeni svi uslovi promocije, npr. ako je opklada poništena i ulog refundiran, nećete dobiti freebet. 6. Freebet se može iskoristiti u narednih 7 dana. 7. Freebet je podložan odredbama i uslovima za freebet.
 • BetBooster - Uvećaj svoj dobitak do maksimuma!

  Iskoristi BetBooster ponudu i uvećaj svoj dobitak!

  Kako? Veoma je lako! Samo je potrebno da pratiš zadate uslove prilikom postavljanja opklade i otključaćeš odgovarajuću BetBooster ponudu.

 • MegaBet - Više parova na tiketu = Veće kvote

  Zahvaljujući MegaBet-u možeš da ostvariš neverovatne kvote!

  Isprobaj MegaBet, najjednostavniji način da uvećaš svoj dobitak. Dodaj opklade na tiket i videćeš kako se kvote uvećavaju i daju ti znatno veću ukupnu kvotu!
 • CASH OUT - Isplati u bilo kom trenutku!

  Kontroliši svoje opklade i pobedi uz Cash Out! 

  Koliko puta ti se desilo da ti opkladu obori poslednji par na tiketu u 90 minutu?
  Sada je sa time gotovo! Uz Circus Cash Out možeš isplatiti dobitak u potpunosti ili delimično i pre nego su svi izabrani događaji na tiketu završeni!
  Funkcija Cash Out dostupna je za opklade postavljene pre početka meča kao i za uživo postavljene opklade i dostupna je za singl i multi tikete.

  Mečevi i marketi na kojima je opcija Cash Out dostupna obeleženi su simbolom C←.


  Uživaj u sportskom klađenju jer za tvoj tiket važe tvoja pravila!
 • KLADIONICA - 10 FREEBET-a NA PRVI DEPOZIT DO 5.000 RSD

  Od sada na Circus-u još više zabave! Proširili smo svoju ponudu na sportsko klađenje i nudimo Vam mogućnost da birate bonus koji želite. Možete da osvojite do 10 freebet-a na Vaš prvi depozit vrednosti do 5.000 RSD za sportsku kladionicu.

   

 • POZOVITE PRIJATELJA NA CIRCUS I OSVOJITE 500 RSD!

  Pozovite prijatelja da se učlane na Circus i osvojite bonus od 500 RSD! Ulogujte se na Circus, kliknite na Vaše korisničko ime, zatim na NALOG, a zatim na RECITE PRIJATELJU. Popunite email adrese vaših prijatelja i pošaljite poziv! Ako prihvate vaš poziv i igraju na Circus-u, vi ćete dobiti po 500 RSD za svakog novog člana. 

  PAŽNJA: I Vi i vaš prijatelj morate obaviti uplatu kako biste imali prava na ovaj bonus.
 • CLUB STATUS
  Ako igrate na Circus-u imate priliku da budete deo našeg  Club programa. Igrajući Vaše omiljene igre sakupljaćete poene, 1 Club poen + 1 Bonus poen na svakih odigranih 1000 RSD. Na osnovu sakupljenih Club poena u jednom mesecu možete osvojiti neki od Club nivoa. Osvojene Bonus poene možete zameniti u bonus kredite za igru.

 • CIRCUS FACEBOOK STRANICA

  Želiš da budeš u toku sa aktuelnim sportskim događajima, stalnim bonusima ili betting promocijama? Možeš da dobiješ i korisne savete za postavljanje opklada ili učestvuješ u besplatnim takmičenjima koje organizujemo tokom cele godine! Onda lajkuj Circus Facebook stranicu i ne propusti naše najbolje ponude!