Metode uplate i isplate

Uplata

Uplata u slot klubovima

Uplatu možete izvršiti u jednom od naših mnogobrojnih partnerskih klubova širom zemlje. Neophodno je samo da kod sebe imate neki identifikacioni dokument (lična karta) i korisničko ime vašeg naloga ako ste se registrovali. Ukoliko niste, naše ljubazno osoblje će vam pomoći u tome. Pronađite najbliži slot klub.

Online uplata pomoću platne kartice

Uplatu sredstava na vaš nalog možete izvršiti koristeći platne kartice izdate od strane svih banaka u Republici Srbiji. Kliknite na polje UPLATA i unesite iznos kojim želite da dopunite vaš nalog. Ukoliko nastavite i potvrdite, bićete preusmereni na stranicu BancaIntesa, gde unosite podatke svoje kartice. Dopunu obavljate putem sigurnog servisa banke. Circus nema uvid u podatke koje unosite dok ste na strani BancaIntesa. Novac će se odmah pojaviti na vašem nalogu.

Uplata preko bankovnog transfera

Uplatu na nalog možete izvršiti u banci, pošti ili putem e-bankinga. Kako biste izvršili uplatu, potrebno je da odete na stranu za uplatu, označite ovaj način plaćanja, unesete iznos koji želite da uplatite i nakon toga kliknete na POTVRDITE. Čim potvrdite zahtev, pojaviće se instrukcije za uplatu. Nakon toga možete popuniti nalog za uplatu i izvršiti uplatu. Molimo da proverite da li ste naveli tačan poziv na broj, kako bi se omogućila neophodna verifikacija kao i praćenje vaše transakcije. Ove informacije ćete takođe dobiti i na email. Kada transfer novca bude vidljiv na izvodu iz banke (1-3 radna dana nakon transfera), kredit će biti dodat na vaš nalog.

Isplata

Online isplata preko bankovnog transfera (1-3 dana)
  • Iznos će biti prebačen na vaš račun u banci nakon potvrde vašeg zahteva za isplatu. Ukoliko podnesete zahtev između 00:00 i 23:59, novac će biti prebačen sledećeg radnog dana posle 13:00.
  • Vreme obrade podataka od strane banke može varirati.