Često postavljena pitanja

Da li moram da se registrujem da bi mi bilo dozvoljeno da igram na Circus-u?

Možete isprobati sve igre na ovom sajtu tako što ćete odigrati demo igru sa ograničenim kreditom u trajanju od 10 minuta. Nakon 10 minuta igra će se automatski prekinuti.

Kada kreirate nalog na Circus-u, i dalje možete igrati sve igre u demo verziji. To možete raditi koliko god dugo želite, možete vežbati ili se jednostavno zabavljati.

Kada kreirate nalog na Circus-u, takođe možete igrati i sa pravim novcem, baš kao i u salonima za igre na sreću. Možete i uplatiti novac na svoj nalog tako što ćete koristiti razne sigurne onlajn načine plaćanja i podići svoju dobit sa svog bankovnog računa. Da biste se registrovali na ovaj onlajn veb-sajt za igre na sreću sve što treba da uradite je da kliknete na taster ‘kreiraj nalog’ i popunite formular.

Koja je razlika između režima PRAVI NOVAC i IGRAJ DEMO ?

Ako igraš u režimu PRAVI NOVAC, igraš za stvaran novac koji si deponovao na svom nalogu. U ovom režimu možeš podići svoje dobitke.

Kada igraš IGRAJ DEMO, igraš sa virtualnim novcem. U ovom režimu ne možeš podići svoje dobitke.

Da li je Circus legalan onlajn sajt?

Da, naš veb-sajt za igre na sreću je autorizovan od strane Uprave za igre na sreću Republike Srbije.

To znači da sajt ima srpsku licencu za igre na sreću i da veb-sajt poštuje principe postavljene od strane Uprave za igre na sreću koji štite interese igrača, kao što je na primer kontrola procenta isplate.

Koje igre su ponuđene na Circus-u?

Na Circus-u možeš da nađeš isti tip igara kao one koje su dostupne u sobama za igru širom Srbije.

Onlajn igre koje nudimo mogu biti podeljene na različite kategorije:

  • rulet
  • blackjack
  • video poker
  • slot igre
Koliko godina moram imati da bi mi bilo dozvoljeno da igram na Circus-u?

Da biste mogli da igrate na ovom veb-sajtu za igre na sreću, morate poštovati uslove navedene u zakonima trenutno na snazi u Vašoj zemlji. U Srbiji morate imati najmanje 18. godina. Ukoliko imate manje od 18. godina, ne možete se registrovati na Circus-u.

Kao srpski državljanin, na kom veb-sajtu za igre na sreću mogu igrati?

Zakon za sektor onlajn igara na sreću donet je 02.12.2011. godine. Ovaj zakon zahteva da svi srpski veb-sajtovi za igre na sreću moraju imati zvaničnu licencu. Circus poseduje tu licencu tako da je potpuno legalan.

Od 02.12.2011.godine, činite krivični prekršaj ukoliko igrate na veb-sajtu koji nije autorizovala Uprava za igre na sreću, tako da rizikujete da se protiv Vas podnese i tužba. Osim toga, ukoliko igrate na neautorizovanom veb-sajtu, Vaš nalog na tom sajtu vlast i nadležni organi mogu blokirati. Povrh svega, ne možete koristiti mehanizme koje je postavila Uprava za igre na sreću da bi zaštitila igrače.

Da li je moj novac siguran na Circus-u?

Da. Za razliku od ilegalnih veb-sajtova, koji često funkcionišu u zemljama sa slabo regulisanom poreskom kontrolom, Circus poštuje srpske propise i zakone. Veb-sajt radi pod kontrolom Uprave za igre na sreću Republike Srbije.

Tako da novac koji uplatite na Vaš Circus nalog bezbedno ostaje u Srbiji.

Šta da radim ukoliko imam problem ovisnosti o igre na sreću?

Pre svega, igranje igara na sreću treba da bude zabavno i opuštajuće. Ukoliko mislite da ste ovisni o igrama na sreću, možete zatražiti da privremeno ili trajno budete isključeni iz igre tako što ćete kontaktirati institucije sa ove liste. To znači da više nećete moći da igrate igre sa pravim novcem na ovom onlajn veb-sajtu za igre na sreću, niti bilo kom drugom legalnom srpskom sajtu ili salonu za igre na sreću.

Ukoliko smatrate da ste ovisni o igrama na sreću ili želite da sa nekim o tome popričate, možete pozvati BEOGRADSKI POZIVNI CENTAR 0800-110-011 (BESPLATNO). Takođe možete otići na veb-sajt SPECIJALNE BOLNICE ZA BOLESTI ZAVISNOSTI ili veb sajt INSTITUTA ZA MENTALNO ZDRAVLJE.

Ukoliko želite da Vam se ne dozvoli pristup salonima za igre na sreću i veb-sajtovima za igre na sreću, možete direktno kontaktirati Upravu za igre na sreću.

Za više informacija, molimo Vas da se ne ustručavate da posetite stranicu Odgovorno klađenje.

Da li imate još neko pitanje? Molimo Vas da pogledate deo označen kao POMOĆ na našem veb-sajtu.

Kako da izvršim uplatu preko bankovnog transfera?

Uplatu sredstava na Vaš nalog možete izvršiti u bilo kojoj pošti, banci ili putem e-bankinga. Pre svega, potrebno je da na našoj strani za uplatu kreirate zahtev. Kako biste kreirali zahtev, neophodno je da označite ovaj način plaćanja na strani za uplatu, unesete iznos koji želite da uplatite i potvrdite. Odmah nakon potvrde će se pojaviti instrukcije za uplatu uz pomoć kojih popunjavate nalog za uplatu.

Primer instrukcija će izgledati ovako:

  • Iznos: 200.00 RSD
  • Primalac: Digital Revolution doo, Novoprojektovana bb, 18000 Niš
  • Tekući račun: 160-454015-08
  • Svrha uplate: Uplata na račun igrača
  • Poziv na broj: RSXWTX76811

Napomena:
Morate uneti ispravne podatke vlasnika naloga registrovanog na Circus-u i tačan poziv na broj kako bismo mogli da izvršimo verifikaciju uplate.
Obrada uplate zavisi od banke ili pošte i može trajati par dana.
Sve uplate izvršene petkom posle 17h i vikendom će biti primljene na obradu u ponedeljak.

Primer uplatnice: